Actueel nieuws over wat er leeft in de maatschappij

De consumentenbond test: de beste printermerken

Geplaatst door op Sep 17, 2012 in Actueel

All-in-one printerDe Consumentenbond heeft onderzoek gedaan naar de printermerken die het grootste aantal gebruikers aan weten te spreken. Met inkt en toner voor foto-printers van die merken zorgt u er dus voor dat u uitstekende afdrukken kunt maken. Bovendien zijn de printers over het algemeen tegen een aantrekkelijke prijs beschikbaar, waardoor u op meerdere fronten goed af bent.

HP Heeft het grootste aandeel

HP is het merk dat op het gebied van zowel de inktjetprinters als de laserprinters de beste naam heeft, waardoor men er ook in is geslaagd om een groot marktaandeel te verwerven. Met inkt en toner voor foto-printers van dit merk zorgt u ervoor dat u uitstekende afdrukken kunt maken. Druk uw eigen foto’s af, bijvoorbeeld nadat u met het gehele gezin op vakantie bent geweest naar een van de mooie oorden. Daarnaast kunt u foto’s afdrukken van een aantal andere gelegenheden en zorgt u er met behulp van een printer van HP, volgens het onderzoek van de Consumentenbond, voor dat u in ieder geval kiest voor kwaliteit.

Canon en inktjetprinters

Uit het onderzoek van de Consumentenbond blijkt daarnaast dat Canon behoort tot de beste printermerken, al gaat het daarbij vooral om de inktjetprinters. Men is daar een goede tweede, achter HP. Met inkt en toner voor foto-printers van dit merk heeft u de mogelijkheid om levendige afbeeldingen af te drukken, waarmee u ervoor zorgt dat de foto’s op een goede manier uit zullen komen. Uiteraard worden veel van deze printers vooral thuis gebruikt, waardoor u zelf de mogelijkheid heeft om bijvoorbeeld een album samen te stellen.

Brother voor de all-in-one

Volgens de Consumentenbond behoort tenslotte ook Brother tot de goede merken op het gebied van printers. Zij richten zich vooral op de All-in-one apparaten en slagen erin om die op een voordelige manie aan te bieden. Met de inkt en toner voor foto-printers van dit merk heeft u dus de mogelijkheid om een afdruk te maken, maar kunt u daarnaast ook een document kopiëren. Uiteraard kunt u verder scannen en eventueel faxen, afhankelijk van het apparaat van dit merk dat u uiteindelijk kiest.

Foto: lagom – FotoliaGerelateerde artikelen: